Deser warstwowy duet malinowo-czekoladowy

Liczba porcji: 1

  • Produkty
  • Krok 1
  • Krok 2
  • Krok 3
  • Krok 4
  • Krok 5
  • Krok 6
  • Krok 7
  • Krok 8
  • Krok 9
  • Krok 10
  • Smacznego!

Składniki:

  • Duet czekolada malina + 150 ml wody
  • 4 łyżki konfitury (ok 80 g) (po 2 łyżki na warstwę)
  • 4 łyżki kruszonych ciastek czekoladowych
  • Bita śmietana
  • Maliny 3 sztuki

Przygotowanie:

  • Krok 1

    Do kubka wlej 150 ml gorącej wody, wsyp budyń Czekoladowy Duet Słodka Chwila – czekolada & malina i dokładnie wymieszaj.

  • Krok 2

    Ułóż składniki w szklance warstwami: warstwa budyniu, warstwa konfitury malinowej, warstwa pokruszonych ciastek czekoladowych i bita śmietana w sprayu.

  • Krok 3

    Ułóż drugą warstwę składników: warstwa pokruszonych ciastek czekoladowych, warstwa konfitury malinowej, warstwa budyniu i bita śmietana w sprayu.

  • Krok 4

    Deser ozdób malinami. Pycha!