Deser DUET czekoladowo-pomarańczowy

Liczba porcji: 1

  • Produkty
  • Krok 1
  • Krok 2
  • Krok 3
  • Krok 4
  • Krok 5
  • Smacznego!

Składniki:

  • Duet czekolada pomarańcza +175 ml wody
  • 1 Duża pomarańcza (z małej gorzej się wycina)
  • Bakalie 1 łyżka
  • Orzechy kilka

Przygotowanie:

  • Krok 1

    Do kubka wlej 175 ml gorącej wody, wsyp budyń czekoladowy Duet Słodka Chwila – czekolada & pomarańcza i dokładnie wymieszaj.

  • Krok 2

    Ukrój plaster pomarańczy. Za pomocą metalowej foremki, z miąższu owocu, wytnij małe serduszko.

  • Krok 3

    Na gotowym budyniu ułóż bakalie i orzechy. Całość ozdób sercem z pomarańczy. Palce lizać!